• slideshow02.jpg
  • slideshow03.jpg
  • slideshow01.jpg

Wilt u gebruik maken van budgetbeheer in Noord Brabant? Wij hebben een uitgebreide ervaring met het opzetten van een budgetbeheerrekening, om u op weg te helpen richting financiële stabiliteit.

Vaste lasten betalen

We zorgen er met het budgetbeheer allereerst voor dat we de vaste lasten netjes voor u betalen. Denk hierbij aan de huur en de ziektekostenpremie, maar bijvoorbeeld ook aan de energierekening. Dit zijn de kosten die iedere maand weer terug zullen komen en u in de problemen kunnen brengen wanneer u ze niet betaalt. Binnen het budgetbeheer in Noord Brabant geven we prioriteit aan deze vaste lasten, om u vervolgens met de rest op weg te kunnen helpen. We zorgen ervoor dat u een deel van uw inkomen ontvangt als huishoudgeld, om daar bijvoorbeeld de boodschappen van te doen.

Budgetbeheer om de stabiliteit te herstellen

Het budgetbeheer is er uiteindelijk voor bedoeld om de stabiliteit in uw financiële situatie te herstellen. Heeft u te maken gekregen met een plotselinge daling van uw inkomen, of zijn de schulden u boven het hoofd gegroeid en komt u er daarom zelf niet meer uit? In die gevallen zorgen we er met budgetbeheer voor dat u de situatie weer op de rails kunt krijgen. We gaan na hoeveel schuld u heeft, hoe u de kosten kunt blijven betalen waar de prioriteiten op dit moment liggen. Wij kunnen hier met iets meer afstand naar kijken en beschikken over een uitgebreide ervaring.

Budgetplan opstellen

Binnen het budgetbeheer in Noord Brabant zullen we samen met u een budgetplan opstellen. We nemen hierin uw vaste lasten op en werken toe naar een reservering voor onvoorziene uitgaven. We gebruiken de budgetbeheerrekening om betalingen voor u te kunnen doen, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft. Uiteraard ondertekenen we alle afspraken die we maken netjes in een contract, zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

Wilt u gebruik maken van budgetbeheer in Noord Brabant, of bent u benieuwd naar wat er mogelijk is? Neem vrijblijvend contact met ons op.