• slideshow02.jpg
  • slideshow01.jpg
  • slideshow03.jpg

Budgetcoaching

Wilt u gebruik maken van budgetcoaching, of bent u benieuwd naar de verschillen met het budgetbeheer dat we u aan kunnen bieden? Deze diensten gaan vaak hand in hand, zodat we u in Noord Brabant op weg kunnen helpen naar een financieel stabiele situatie.

Budgetcoaching of budgetbeheer

Budgetcoaching is een meer uitgebreide vorm van het budgetbeheer dat we u aan kunnen bieden. Waar we ons in dat geval alleen op de vaste lasten richten, helpen we u binnen budgetcoaching ook toe te werken naar een beter inzicht in uw inkomsten en uitgaven. Door dit patroon beter te leren kennen en een kasboek op te stellen zorgt u ervoor dat er nooit meer uit gaat dan er aan de andere kant inkomt. Budgetcoaching helpt u op die manier om financieel op eigen benen te staan, bijvoorbeeld wanneer u daar moeite mee heeft.

Meer inzicht en kasboek bijhouden

We merken vanuit onze budgetcoaching in Noord Brabant dat het veel mensen aan het inzicht ontbreekt, om na te gaan wat erin komt en er aan de andere kant weer uitgaat. We helpen u daarom om een kasboek op te stellen. U kunt hierin aangeven wat u aan inkomen ontvangt en welke kosten u aan de andere kant maakt. Wat blijft er over na de betaling van de vaste lasten en hoe spaart u effectief voor onvoorziene uitgaven? Het zijn zaken waar we tijdens de budgetcoaching aandacht aan besteden, zodat u eventuele schulden kunt voorkomen.

Voorkom schulden met budgetcoaching in Noord Brabant

U betaalt ons een bescheiden bedrag voor de budgetcoaching in Noord Brabant. Hier staat aan de andere kant tegenover dat we u helpen weg te blijven van schulden of bijvoorbeeld rood staan op uw betaalrekening. Wat dat betreft kunt u veel kosten besparen en zelf leren hoe u financieel stabiel op eigen benen kunt staan. Dankzij budgetcoaching heeft u snel weer de controle over uw eigen financiële situatie en kunt u problemen voorkomen.

Wilt u meer weten over budgetcoaching in Noord Brabant, of direct een afspraak maken om eens om tafel te gaan? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij horen graag van u.