• slideshow03.jpg
  • slideshow01.jpg
  • slideshow02.jpg

Wilt u gebruik maken van PGB-beheer, of bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Als bewindvoeringskantoor in Noord Brabant hebben we veel ervaring met het beheren van financiële situaties, om u er weer bovenop te helpen of problemen te voorkomen.

Tijdige betaling van zorgnota’s

We zorgen er met het PGB-beheer in Noord Brabant voor dat u zelf zo min mogelijk omkijken heeft naar de betaling van uw zorgnota’s. In plaats daarvan zorgen wij ervoor dat het ons goed duidelijk is wanneer de nota’s betaald dienen te worden. U hoeft zich hier geen zorgen over te maken, waardoor u nooit meer te laat bent met een betaling. In plaats daarvan zijn de kosten op tijd betaald en kunt u er dankzij het PGB-beheer zeker van zijn dat u financieel geen rekening hoeft te houden met vervelende verrassingen.

Inzicht in uw persoonlijke situatie

Binnen het PGB-beheer bieden we u uiteraard graag zoveel mogelijk inzicht in uw financiële situatie, ondanks dat u daar zelf geen omkijken naar heeft. Bent u bijvoorbeeld benieuwd naar de inhoud van de nota’s die we ontvangen en voor u voldoen, of bent u benieuwd naar de hoogte van het Persoonsgebonden Budget dat u ontvangt? We gaan hier zo transparant mogelijk mee om, zodat u altijd kunt rekenen op een goede service. Dankzij het PGB-beheer heeft u daar echter geen omkijken meer naar op het moment dat u het even niet uitkomt of u een betaling dreigt te vergeten.

PGB-beheer in Noord Brabant

We zorgen voor het PGB-beheer in Noord Brabant. Bent u in deze regio woonachtig en ontvangt u een Persoonsgebonden Budget, waarmee u de zorgnota’s die u ontvangt kunt betalen? Wij nemen deze administratieve last graag van u over, zodat u zich op andere dingen kunt richten. Vindt u het lastig om bij te houden wanneer u de betalingen dient te voldoen? Wij maken u het graag zo gemakkelijk mogelijk en rekenen daarvoor slechts een bescheiden tarief.

Wilt u meer informatie over ons PGB-beheer in Noord Brabant? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u er graag meer over.